27 dagen 13:10:35
ADVERTENTIE

Zalando - Folder, promoties 2020

Voorbeeld van folder Autumnal Wardrobe van winkel Zalando geldig vanaf 01/10/2020

Autumnal Wardrobe

01/10 t/m 31/10/2020

Voorbeeld van folder Depesche, Koi, Who What Wear van winkel Zalando geldig vanaf 01/10/2020

Depesche, Koi, Who What Wear

01/10 t/m 31/10/2020

Voorbeeld van folder Designs That Say It All van winkel Zalando geldig vanaf 01/10/2020

Designs That Say It All

01/10 t/m 31/10/2020

Voorbeeld van folder When Pretty Mets Practical van winkel Zalando geldig vanaf 01/10/2020

When Pretty Mets Practical

01/10 t/m 31/10/2020

ADVERTENTIE

Zalando

Zalando folder

Zalando is een webshop met voornamelijk schoenen, kleding en modeaccessoires. Het hoofdkantoor van Zalando is gevestigd in Berlijn en is actief in 17 Europese landen. De modeartikelen van de Zalando promoties zijn terug te vinden in de folder van Zalando. Deze folders verschijnen wekelijks en bieden iedere keer opnieuw een nieuw gamma aan fashion producten. De huidige Zalando folder "Autumnal Wardrobe" die online te bekijken is, kan hier gevonden worden en is geldig vanaf 01/10/2020.

Zalando informatie

In 2008 is Zalando opgericht door David Schneider en Robert Gentz. In 2009 breidde men het marktgebied voor het eerst uit naar Oostenrijk, gevolgd door Nederland en Frankrijk in 2010. In hetzelfde jaar werd mode en kleding aan het assortiment toegevoegd en Zalando werd de marktleider voor online schoenenverkoop.

Het gamma van topmerken bevat onder andere: Diesel, Guess, Silvio Rossi, Rue Princesse, Dolce e Gabbana, Jean Paul Gaultier, Adidas, Puma, Victoria's Secret, Calvin Klein en nog veel meer.

De webwinkel opereert in de 17 volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, België, Nederland, Italië, Spanje, Polen, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Ierland, Luxemburg, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk.

De Zalando winkel biedt een zeer ruim assortiment van merkkledij en schoenen. Daarnaast worden ook tassen, accessoires en cosmetica producten aangeboden.

Zalando beschikt over een zeer goede klantenservice om je de voordelen van eenvoudig en veilig online shoppen te doen kunnen ervaren. Zo beschikken ze over betalingsopties zoals 'betaling na aflevering' of 'cash bij aflevering'. Verder kunnen klanten producten retourneren tot 100 dagen na de aankoop.

Aankopen bij Zalando kan natuurlijk op elk moment van de dag, de klantendienst is elke dag te bereiken van 8 tot 20u, zaterdag en zondag van 10 tot 18u.

Alle aangeboden mode artikelen en Zalando promoties zijn terug te vinden in de meest recente folder. Meer informatie kan je ook altijd vinden op www.zalando.be.

Geld besparen bij Zalando

De beste Zalando promoties zijn terug te vinden in de folders of op de website.

Verder kan er ook een kortingscode gebruikt worden bij de aankoop. Af en toe verstuurt Zalando een persoonlijke kortingscodes per e-mail naar je toe. Je ontvangt zo'n code als je reeds eerder artikelen hebt besteld bij Zalando. Deze code geeft je meestal een korting van rond de 10%. Voor meer Zalando korting zijn er door het jaar heen ook meerdere flash sales.

Daarnaast zijn er natuurlijk de vaste sale-periodes. Allereerst een mid-season sale in april/mei en oktober, gevolgd door een end-of-season sale in juni/juli en december/januari.

Deze Zalando promoties kan je goed bijhouden door je in te schrijven voor de Zalando nieuwsbrief.

De webwinkel beschikt ook over de Zalando lounge. Hier worden exclusieve merk artikelen aangeboden met sterk gereduceerde prijzen. Men kan zich volledig gratis aanmelden met een bestaande Zalando account. Dagelijks zijn er nieuwe verkoopacties die topmerken aanbieden met kortingen tot wel 75%.


Indien je in de Zalando folder niet vindt wat je zoekt, kun je altijd soortgelijke winkels verkennen in deze categorie: JBC, Intersport, H&M, Fiets, Decathlon, Cassis, Bol.

ADVERTENTIE


ADVERTENTIE