Zara - Folder, promoties 2020

Huidige Zara actiefolders voor deze week. Mis geen speciale aanbiedingen.

Actie folders Zara

Voorbeeld van folder Tops van winkel Zara geldig vanaf 01/09/2020

Tops

01/09 t/m 30/09/2020

Voorbeeld van folder New In Men van winkel Zara geldig vanaf 01/09/2020

New In Men

01/09 t/m 30/09/2020

ADVERTENTIE
Voorbeeld van folder Kids van winkel Zara geldig vanaf 01/09/2020

Kids

01/09 t/m 30/09/2020

Zara

Zara folder

Zara is van oorsprong een Spaanse modeketen. Op heden zijn er meer dan 2000 Zara winkels verspreid over de wereld. De keten gebruikt het concept van fast-fashion: snel nieuwe mode creëren en deze zo snel mogelijk in de winkels brengen. Zara brengt jaarlijks ongeveer 16000 nieuwe designs op de markt. Zo kan je zeker altijd bij Zara terecht voor de recentste mode artikelen.

In de filialen, maar ook online, kan men dames-, heren- en kindermode, cosmetica en accessoires vinden. Hun filosofie is om iedereen toegang te geven tot design van hoge kwaliteit met voordelige prijzen.

Bekijk de nieuwste collectie en de recentste aanbiedingen in de Zara folder. Deze verschijnt maandelijks en biedt iedere keer een nieuwe gamma aan mode artikelen. 

De Zara folder is opgesplitst in verschillende categorieën zoals bijvoorbeeld: nieuwe collecties, damesmode, herenmode, kindermode, enzovoort.
De huidige folder Tops die online te bekijken is, kan hier gevonden worden en is geldig vanaf 01/09/2020.

Zara informatie

Zara werd opgericht door de Spanjaard Amancio Ortega Gaona. Hij begon in 1963 met zijn eerste atelier, de eerste winkel werd geopend in 1975. Tegenwoordig is Zara uitgegroeid tot één van de grootste modebedrijven ter wereld. In 1980 breidde Zara zich uit naar het buitenland. De eerste vestiging buiten Spanje werd geopend in Porto, Portugal. De eerste opening buiten Europa vond plaats in de Verenigde Staten in 1989 en in Nederland werd de eerste vestiging geopend in 1999. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 2000 Zara winkels, verspreid over 88 landen. In Nederland beschikt Zara over 26 filialen, met de grootste dichtheid rond de stedelijke regio's van Amsterdam en Rotterdam. 

Zara beschikt natuurlijk ook over een webwinkel, waar je alle mode artikelen kan aankopen die in de filialen te vinden zijn. Aankopen op de webwinkel kan op elk moment van de dag, de Zara winkels zelf hebben variërende openingstijden. Deze kan je terugvinden, naast alle verdere informatie op www.zara.com.

Alle promoties en aangeboden mode artikelen zijn altijd terug te vinden in de meest recente Zara folder.

Geld besparen met Zara

De beste kortingen zijn altijd terug te vinden in de folders of op de website.

Verder kan er ook op de webwinkel een Zara kortingscode gebruikt worden bij de aankoop. Op de webwinkel kan je elk moment items in uitverkoop vinden, met verlaagde prijzen. Surf regelmatig naar de website om de nieuwste afgeprijsde artikelen te ontdekken. Deze zijn tevens te zien in de Zara folder.

Daarnaast zijn er natuurlijk de vaste sale-periodes. Allereerst een mid-season sale in april/mei en oktober, gevolgd door een end-of-season sale in juni/juli en december/januari.

Trouwe klanten kunnen de Zara app downloaden op hun smartphone om op de hoogte te blijven van de laatste collecties. Met deze app kan men nog vlotter aankopen doen en zelfs bepaalde items reserveren. Overigens kan men snel Zara winkels in de buurt vinden met hun locatie, contactgegevens en openingstijden.
Zara biedt ook een nieuwsbrief aan, die de laatste aanbiedingen en promoties bevat. Inschrijven kan op de website.

Indien je bij Zara niet vindt wat je zoekt, is er altijd de optie om soortgelijke winkels te verkennen, om jouw gewenste kleding te vinden (JBC, Intersport, H&M, Fiets, Decathlon, Cassis, Bol).

ADVERTENTIE


ADVERTENTIE