Intersport - Folder, promoties 2020

Huidige Intersport actiefolders voor deze week. Mis geen speciale aanbiedingen.

Actie folders Intersport

Voorbeeld van folder Puma van winkel Intersport geldig vanaf 01/09/2020

Puma

01/09 t/m 30/09/2020

Voorbeeld van folder Folder van winkel Intersport geldig vanaf 01/07/2019

Folder

01/07 t/m 31/07/2019

ADVERTENTIE
Voorbeeld van folder Folder / Dépliant van winkel Intersport geldig vanaf 02/12/2019

Folder / Dépliant

02/12 t/m 24/12/2019

Voorbeeld van folder Folder / Dépliant van winkel Intersport geldig vanaf 18/11/2019

Folder / Dépliant

18/11 t/m 02/12/2019

Voorbeeld van folder Folder / Dépliant van winkel Intersport geldig vanaf 02/09/2019

Folder / Dépliant

02/09 t/m 08/09/2019

Voorbeeld van folder Folder / Dépliant van winkel Intersport geldig vanaf 24/08/2019

Folder / Dépliant

24/08 t/m 16/09/2019

ADVERTENTIE

Intersport

Intersport folder

Intersport is internationale sportwinkelketen van Zwitserse oorsprong. De Intersport winkel is verspreid over 65 landen en op heden bevat het meer dan 5800 filialen. De keten is ontzettend populair, in de vestigingen kan men sportartikelen, sportkleding, uitrusting en allerhande accessoires vinden.

Bekijk de nieuwste collectie en de recentste aanbiedingen in de Intersport folder. Deze verschijnt maandelijks en biedt iedere keer opnieuw een nieuw gamma aan sportartikelen. De huidige folder Puma die online te bekijken is, kan hier gevonden worden en is geldig vanaf 01/09/2020.

De Intersport folder bevat meestal seizoensartikelen in aanbieding en bevat tijdens de soldenperiodes ook een overzicht van de hoogste kortingen.

Intersport informatie

Intersport ontstond uit het bedrijf La Hutte, dat in 1924 werd opgericht. Al snel evolueerde het bedrijf en opende het zijn sportuitrustingen voor het algemene publiek. Op het einde van de jaren '50, om competitie tegen te gaan, creëerden 4 groepen uit verschillende landen een sportuitrusting alliantie onder het label 'Intersport'. Uiteindelijk groeide hieruit de huidige winkel. Daarna verspreidde de Intersport winkel zich ook richting andere landen en continenten.

Met een hoge concentratie aan filialen is er altijd wel één in de buurt.
Intersport biedt een wijd en gevarieerd gamma aan van topmerken zoals Adidas, Brunotti, Beach Life, Dunlop, Fila, Hummel, Nomad, Puma.
Daarnaast bieden ze ook eigen gecreëerde sportmerken aan zoals Dynatour, Energetics, Etirel, Firefly, McKinley, Nakamura, Pro Touch en Tecnopro.

Intersport profileert zich als specialist op het gebied van voetbal, fitness, tennis, lopen, wandelen, zwemmen en indoor-sport. Het personeel kan je dus zeker helpen met hun kennis van jouw favoriete sport.

Intersport beschikt natuurlijk over een webwinkel, waar je alle sportartikelen kan aankopen die in de filialen te vinden zijn. Aankopen op de webwinkel kan natuurlijk op elk moment van de dag, de filialen zelf hebben variërende openingstijden. Deze kan je terugvinden – naast alle verdere informatie – op de www.intersport.be.

Alle promoties en aangeboden sportartikelen zijn altijd terug te vinden in de meest recente Intersport folder.

Geld besparen met Intersport

De beste kortingen zijn altijd terug te vinden in de folders of op de website.

Verder kan er ook op de webwinkel een kortingscode gebruikt worden bij de aankoop.

Op de webwinkel kan je sale-items en speciale seizoensacties vinden, op eender welk moment. Surf regelmatig naar de website om de nieuwste afgeprijsde items te ontdekken. 

Deze zijn tevens te zien in de Intersport folder. Daarnaast zijn er de vaste soldenperiodes om van kortingen te genieten. 

Trouwe klanten kunnen zich aanmelden met de Intersport VIP-app. Met dit programma spaar je bij bijna al jouw aankopen voor korting op jouw volgende aankopen. Daarnaast geniet je ook van de volgende voordelen: je spaart 2,5% VIP-saldo op al jouw aankopen, je ontvangt exclusieve aanbiedingen en acties en je blijft altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties.

Indien je in de dépliant Intersport niet vindt wat je zoekt, kan je altijd soortgelijke winkels verkennen (Paprika, JBC, H&M, Fiets, Decathlon, Cassis, Bol) om uiteindelijk zeker het gewenste product te vinden!

ADVERTENTIE


ADVERTENTIE