Decathlon - Folder, promoties 2020

Huidige Decathlon actiefolders voor deze week. Mis geen speciale aanbiedingen.

Actie folders Decathlon

Voorbeeld van folder Scootering van winkel Decathlon geldig vanaf 01/09/2020

Scootering

01/09 t/m 30/09/2020

Voorbeeld van folder Magazine van winkel Decathlon geldig vanaf 01/06/2018

Magazine

01/06 t/m 31/08/2018

ADVERTENTIE
Voorbeeld van folder Magazine van winkel Decathlon geldig vanaf 22/02/2018

Magazine

22/02 t/m 31/05/2018

Voorbeeld van folder Magazine van winkel Decathlon geldig vanaf 13/04/2020

Magazine

vanaf maandag 13/04/2020

Voorbeeld van folder Magazine van winkel Decathlon geldig vanaf 01/12/2019

Magazine

01/12 t/m 29/02/2020

Naar de winkel

Openen

Decathlon

Decathlon folder

Decathlon is een van oorsprong Franse sportwinkelketen. Op heden zijn er meer dan 1500 Decathlon winkels verspreid over de wereld in 57 verschillende landen. De keten is ontzettend populair en is de grootste handelaar in sportartikelen in de wereld. In de filialen kan men sportartikelen, sportkleding, uitrusting en allerhande accessoires vinden.

Bekijk de nieuwste collectie en de recentste aanbiedingen in de Decathlon folder. Deze verschijnt maandelijks en biedt iedere keer opnieuw een nieuw gamma aan sportartikelen. De huidige folder Scootering die online te bekijken is, kan hier gevonden worden en is geldig vanaf 01/09/2020.

De Decathlon folder is te vinden in verschillende categorieën zoals bijvoorbeeld: watersport, reizen, hiking, camping, terug naar school, en zo nog veel meer.

Decathlon informatie

Decathlon werd opgericht in Lille, Frankrijk met 1 winkel opgericht door Michel Leclercq. Ongeveer 10 jaar later, begon het bedrijf uit te breiden naar het buitenland. De buurlanden eerst, maar daarna verspreidden de Decathlon winkels zich ook richting andere continenten.

Decathlon is gericht op grote volumes en ruime keuze van hoge tot lage prijzen. In de winkels bevindt zich vaak ook een werkplaats voor onder andere reparaties.

Decathlon biedt een ruim aanbod aan van hiking spulllen, duikuitrusting, tot fietsen, allemaal gebundeld in grote winkels van gemiddeld 4000 vierkante meter.

Over de jaren heen creëerde Decathlon een eigen gamma aan sportmerken zoals Quechua, Tribord, Domyos. Tevens zijn ook andere grote sportmerken te vinden zoals Nike, Adidas, Umbro, Eastpak.

Decathlon beschikt natuurlijk over een webwinkel, waar je alle sportartikelen kan aankopen die in de filialen te vinden zijn. Deze kan je terugvinden, naast alle verdere informatie, op www.decathlon.be.

Alle promoties en aangeboden mode artikelen zijn altijd terug te vinden in de meest recente Decathlon folder.

Geld besparen met Decathlon

De beste Decathlon korting is altijd terug te vinden in de folders of op de website.

Verder kan er ook op de webwinkel een kortingscode gebruikt worden bij de aankoop.

Op de webwinkel kan je sale-items en speciale seizoensacties vinden, op eender welk moment. Surf regelmatig naar de website om de nieuwste afgeprijsde items te ontdekken. 

Sterk afgeprijsde producten kan je vinden onder de categorie 'Laatste kans'. Hier lopen de afprijzingen op tot wel 77%!

Deze zijn tevens te zien in de Decathlon folder. Daarnaast zijn er natuurlijk de vaste sale-periodes. 

Trouwe klanten kunnen zich aanmelden voor de Decathlon sportpas en profiteren van extra voordelen. Je kan bijvoorbeeld voor onbepaalde tijd je aankopen gratis ruilen zonder dat daarvoor een bon nodig is.

Met de sportpas ontvang je voor iedere euro die je in de winkel of webwinkel spendeert, 1 spaarpunt. Bij iederen 200 punten ontvang je een sport voucher. Met deze voucher kan je gratis een Sport Experience uitproberen.

Indien je in de dépliant Decathlon niet vindt wat je zoekt, kan je altijd soortgelijke winkels verkennen (Paprika, JBC, Intersport, H&M, Fiets, Cassis, Bol) om uiteindelijk zeker het gewenste product te vinden!

ADVERTENTIE


ADVERTENTIE