ADVERTENTIE

H&M - Folder, promoties 2020

Voorbeeld van folder Halloween van winkel H&M geldig vanaf 01/10/2020

Halloween

01/10 t/m 31/10/2020

Voorbeeld van folder New in Men van winkel H&M geldig vanaf 01/10/2020

New in Men

01/10 t/m 31/10/2020

Voorbeeld van folder New in Women van winkel H&M geldig vanaf 01/10/2020

New in Women

01/10 t/m 31/10/2020

Voorbeeld van folder Soft & Cosy van winkel H&M geldig vanaf 01/10/2020

Soft & Cosy

01/10 t/m 31/10/2020

ADVERTENTIE

H&M

H&M catalog

H&M is van oorsprong een Zweedse modeketen. Op heden zijn er bijna 5100 H&M winkels verspreid over de wereld in 74 verschillende landen. De keten staat bekend voor haar snel wisselende collecties van trendy mode en is daardoor uitgegroeid tot een zeer populaire winkelketen. In de filialen kan men dames-, heren- en kindermode, cosmetica en accessoires vinden met een scherpe prijzen.

Bekijk de nieuwste collectie en de recentste aanbiedingen in de H&M catalog. Deze verschijnt wekelijks en biedt iedere keer opnieuw een nieuw gamma aan modeartikelen. De huidige folder Halloween die online te bekijken is, kan hier gevonden worden en is geldig vanaf 01/10/2020.

De H&M catalog is te vinden in verschillende categorieën zoals bijvoorbeeld: nieuwe collecties, badmode, bestsellers, en nog veel meer.

Informatie over H&M 

Hennes & Mauritz (H&M) ontstond toen de kledingwinkel 'Hennes' van Erling Persson werd uitgebreid door de aankoop van de winkel van Mauritz Widforss, die zich op herenkleding richtte. Zo werd de bedrijfsnaam uiteindelijk Hennes & Mauritz genoemd.

In 2004 werd het duizendste filiaal geopend en daarna verspreidden de H&M winkels zich over verschillende continenten in 74 landen. In Nederland zijn er maar liefst 135 filialen.

H&M maakt gebruik van een diversiteit aan modeontwerpers zoals Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Elio Fiorucci, Roberto Cavalli en Commes des Garçons.

De laatste jaren wordt er actief ook veel aandacht besteed aan het produceren van duurzame en ecologisch verantwoorde kledij.

H&M heeft ook een webwinkel, waar je alle mode artikelen kan aankopen die in de filialen te vinden zijn. Aankopen op de webwinkel kan natuurlijk op elk moment van de dag, de filialen zelf hebben variërende openingstijden. Deze kan je terugvinden – naast alle verdere informatie – op www2.hm.com.

Geld besparen met H&M

De beste H&M promoties zijn altijd terug te vinden in de folders of op de website.

Verder kan er ook op de webwinkel een kortingscode gebruikt worden bij de aankoop. Op de webwinkel kan je sale-items vinden, op elk moment. Surf regelmatig naar de website om de nieuwste afgeprijsde items te ontdekken. Deze zijn tevens te zien in de H&M catalog.

Daarnaast zijn er natuurlijk de vaste sale-periodes. Allereerst een mid-season sale in april/mei en oktober, gevolgd door een end-of-season sale in juni/juli en december/januari.

Trouwe klanten kunnen de H&M app downloaden op hun smartphone en lid worden om te genieten van H&M korting. Men ontvangt een welkomstkorting van 10% op de de eerstvolgende aankoop. Daarnaast krijg je 1 punt per euro die je spendeert. Voor iedere 200 punten ontvangt men een beloning van 5 euro. Men kan dankzij dit lidmaatschap er voor kiezen om te shoppen en achteraf te betalen, gratis artikelen te retourneren, verjaardagsaanbiedingen te ontvangen en deel te nemen aan speciale shopping events.
Alle promoties en aangeboden mode artikelen zijn altijd terug te vinden in de meest recente H&M folder.

Indien je bij H&M niet vindt wat je zoekt, kun je altijd soortgelijke winkels verkennen (Paprika, JBC, Intersport, Fiets, Decathlon, Cassis, Bol).

 
ADVERTENTIE


ADVERTENTIE