ADVERTENTIE

Fnac - Folder, promoties 2020

Voorbeeld van folder Folder / Dépliant van winkel Fnac geldig vanaf 12/10/2020

Folder / Dépliant

12/10 t/m 27/10/2020

Voorbeeld van folder Catalogue Fnac Pro van winkel Fnac geldig vanaf 15/07/2018

Catalogue Fnac Pro

15/07 t/m 07/06/2020

Fnac

De Fnac folder

Voor de Fnac folder hoeft u niet verder te zoeken dan hier, want u vindt hier Folder / Dépliant de meest actuele folder van de Fnac waar u de beste deals kan scoren als het gaat om elektronica en toebehoren. De Fnac heeft periodische nieuwe aanbiedingen in zijn folder staan, waardoor u elke keer van de beste promoties van Fnac kan genieten. Mis dus niet deze acties en loop geen blauwtje, de Fnac folder is namelijk al begonnen op 12/10/2020 waardoor het niet lang meer duurt voor de aanbieding verloopt!

Informatie over de Fnac

De Fnac winkel is een mega-elektronica handelaar, waar u alle handige producten qua elektronica kan aanschaffen, maar ook uw stoutste dromen kan laten uitkomen. De producten die Fnac aanbiedt verschillen namelijk van: Samsung Koelkasten en Tefal magnetrons tot iMac’s, Playstations en Nintendo switch consoles tot TV’s van LG en soundbars en speakers van Philips, maar ook zeker de beste Nikon en Canon camera’s. Naast al deze producten biedt de Fnac ook nog eens hoverboards aan, ideaal als cadeau aan je beste vriend of vriendin of juist aan jezelf!

De Fnac is te vinden in 6 verschillende landen en is daardoor een Europees bekend concept in: België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal en Zwitserland. Het bedrijf is ver gekomen vanaf zijn oprichting in 1954.

Als u een van de Fnac winkels wilt bezoeken, dan kunt u op de website www.nl.fnac.be bijvoorbeeld de openingsuren van de Fnac in Gent zoeken. Of u zoekt naar de openingsuren van het filiaal bij u in de buurt, zo kunt u uw bezoek aan de Fnac plannen en het beste halen aan elektronica. Wacht niet voordat de actie voorbij is!

Geld besparen met de Fnac

Als u bij de Fnac uw aankopen wilt doen, omdat u de goedkoopste deals wilt scoren, dan is Fnac winkel de plek waar u moet zijn. De Fnac heeft namelijk de beste prijzen en daarnaast doen zij ook aan ledenkorting, als lid krijg je extra Fnac korting (tot 25%) en extra aanbiedingen aangeboden. Hierdoor bespaar je nog meer op je aankopen. Het enige wat u hoeft te doen is u aan te melden op de website met uw email. Verder heeft Fnac natuurlijk de gebruikelijke aanbiedingen in de Fnac folders, waarmee u goed kan genieten van alles wat Fnac te bieden heeft.

Mocht u toch niet kunnen vinden wat u zoekt bij Fnac, dan kunt u altijd andere winkels die lijken op de Fnac opzoeken, zoals: Vanden Borre, Media Markt, Krëfel, Eldi, Coolblue, Base. Deze hebben ook allemaal folders met aanbiedingen. Voor meer winkels kunt u terecht in de categorie Electronica & computers.

ADVERTENTIE


ADVERTENTIE