Paprika - Folder, promoties 2020

Huidige Paprika actiefolders voor deze week. Mis geen speciale aanbiedingen.

Actie folders Paprika

Voorbeeld van folder Pantalons Femme van winkel Paprika geldig vanaf 01/09/2020

Pantalons Femme

vanaf dinsdag 01/09/2020

Voorbeeld van folder Nouvelle Mode van winkel Paprika geldig vanaf 01/09/2020

Nouvelle Mode

vanaf dinsdag 01/09/2020

ADVERTENTIE
Voorbeeld van folder Collection Robe van winkel Paprika geldig vanaf 01/09/2020

Collection Robe

vanaf dinsdag 01/09/2020

Voorbeeld van folder Collection Femme van winkel Paprika geldig vanaf 01/09/2020

Collection Femme

vanaf dinsdag 01/09/2020

Paprika

Paprika catalogus

Paprika is een van oorsprong Belgische modeketen die zich richt op dameskledij. Op heden zijn er 80 Paprika winkels in België, een twintigtal in Nederland en ondertussen wordt de Duitse markt ook veroverd. De winkel staat bekend voor haar collecties met een respectvolle snit en eerlijke prijzen voor grotere maten en is uitgegroeid tot een zeer populaire winkelketen.

Bekijk de nieuwste collectie en de recentste aanbiedingen in de Paprika catalogus. Deze verschijnt per seizoen en biedt iedere keer opnieuw een nieuw gamma aan modeartikelen. De huidige folder Pantalons Femme die online te bekijken is, kan hier gevonden worden en is geldig vanaf 01/09/2020.

De Paprika catalogus is te vinden in verschillende categorieën zoals bijvoorbeeld: nieuwe collecties, zomer mode, winter mode, badmode, en nog veel meer.

Informatie over Paprika 

Paprika begon 14 jaar geleden wanneer oprichtster Fabienne Bulteel zwanger was van haar dochter. Ze ontdekte naderhand dat er haast geen kleding beschikbaar was voor dames met een grotere maat. Paprika werd geboren om deze dames mooie en stijlvolle kledij aan te bieden aan een goede prijs.

Ondertussen biedt Paprika kledij, badmode, homewear en lingerie aan in een gevarieerd gamma van topmerken zoals: Levi's, Geox, Cassis, Tommy Hilfiger, en Calvin Klein.

Er wordt actief ook veel aandacht besteed aan het produceren van duurzame en ecologisch verantwoorde kledij. De basisstukken worden al in bio-katoen gemaakt. De kledij wordt dan ook dichter bij huis geproduceerd in landen als Frankrijk, Turkije en Spanje.

Paprika heeft ook een webwinkel, waar je alle mode artikelen kan aankopen die in de filialen te vinden zijn. Aankopen op de webwinkel kan natuurlijk op elk moment van de dag, de filialen zelf hebben variërende openingstijden. Deze kan je terugvinden – naast alle verdere informatie – op www.paprika-shopping.be.

Alle promoties en aangeboden mode artikelen zijn altijd terug te vinden in de meest recente Paprika mode 2020.

Geld besparen met Paprika

De beste promoties zijn altijd terug te vinden in de folders of op de website.

Verder kan er ook op de webwinkel een kortingscode gebruikt worden bij de aankoop.

Op de webwinkel kan je sale-items vinden, op eender welk moment. Surf regelmatig naar de website om de nieuwste afgeprijsde items te ontdekken. Deze zijn tevens te zien in de folder Paprika mode 2020.

Daarnaast zijn er natuurlijk de vaste soldenperiodes. Allereerst een de wintersolden in januari en de zomersolden in augustus. Bij een bestelling op de webwinkel wordt je aankoop gratis geleverd en kan je ook gratis retourneren!

Trouwe klanten kunnen tevens punten sparen bij elke aankoop en op termijn een bon krijgen met een bepaalde Paprika korting. Je ontvangt 1 punt per euro die je spendeert. Voor iedere 300 punten ontvangt men een aankoopbon van 10 euro. Dit geldt voor zowel aankopen in de winkels als online!

Indien je in de Paprika catalogus niet vindt wat je zoekt, kan je altijd soortgelijke winkels verkennen (JBC, Intersport, H&M, Fiets, Decathlon, Cassis, Bol) om uiteindelijk je droom kledij te vinden!

ADVERTENTIE


ADVERTENTIE