Paradisio - Folder, promoties 2020

Huidige Paradisio actiefolders voor deze week. Mis geen speciale aanbiedingen.

Actie folders Paradisio

Voorbeeld van folder Baby van winkel Paradisio geldig vanaf 19/04/2020

Baby

vanaf zondag 19/04/2020

Voorbeeld van folder Folder/Dépliant van winkel Paradisio geldig vanaf 01/08/2020

Folder/Dépliant

vanaf zaterdag 01/08/2020

ADVERTENTIE
Voorbeeld van folder Folder / Dépliant van winkel Paradisio geldig vanaf 03/01/2020

Folder / Dépliant

03/01 t/m 31/01/2020

Voorbeeld van folder Baby van winkel Paradisio geldig vanaf 01/12/2019

Baby

vanaf zondag 01/12/2019

Voorbeeld van folder Kerst van winkel Paradisio geldig vanaf 19/11/2019

Kerst

19/11 t/m 01/12/2019

Voorbeeld van folder Verkoeling seizoenswinkel van winkel Paradisio geldig vanaf 26/07/2019

Verkoeling seizoenswinkel

26/07 t/m 30/09/2019

ADVERTENTIE

Paradisio

Paradisio folder

Paradisio Online is een keten gericht op vooral baby, tuin, kantoor, en computer producten. Hieronder meer informatie over wat voor producten Paradisio allemaal aanbiedt. Dit is ook terug te vinden in de laatste Paradisio folder. Elk jaar wordt een nieuwe Paradisio folder uitgebracht, per categorie. De folders van dit jaar Baby die online te bekijken zijn, in Nederland en België, zijn geldig vanaf 19/04/2020 en kan hier gevonden worden.

Informatie over Paradisio Online

Het begon bij één filiaal, en bevat inmiddels al vijf filialen, verspreid over België. Zo zijn er vier filialen te vinden in Aalst, Gent, Sint-Niklaas, en Waregem. Deze filialen bieden producten zoals, drinkflesjes voor een baby, meubels voor een baby, speelgoed. Voor kantoorartikelen is dit bijvoorbeeld: computer producten, schooltassen, schrijfgerei, agenda, papiervernietiger, en nog veel meer baby en kantoor producten.

Het laatste filiaal is een seizoenswinkel Paradisio in Zonhoven. Deze seizoenswinkel is vooral gericht op de specifieke producten voor een bepaald seizoen van het jaar. Dit behoort dus ook tot de filialen van Paradisio. Echter, zijn dit alleen producten die specifiek op seizoensproducten gericht is. Denk zo aan bijvoorbeeld: tuinmeubels, barbecues, partytenten, hangmatten, decoratie, en opblaasbare zwembaden. Dit is mogelijk om te bestellen via de webshop, of in één van de filialen van Paradisio.

De filialen zijn allemaal vanaf half tien ‘s ochtends geopend en sluiten om zes uur ‘s avonds. Echter, is de seizoenswinkel Paradisio geopend tot half zeven ‘s avonds. Alle filialen zijn gesloten op zondagen en feestdagen. Alle producten die worden aangeboden door Paradisio, zijn terug te vinden in de folders en catalogi op www.paradisio-online.be.

Geld besparen bij Paradisio

Paradisio zorgt voor de beste prijs garantie, en biedt regelmatig nieuwe acties per maand. 

De beste prijs garantie wordt geleverd door middel van een dagelijkse controle van de prijzen voor alle categorieën en deze wordt ook vergeleken met andere concurrenten. Mocht het voorkomen dat je een een product tegenkomt bij een concurrent voor een lagere prijs, dan wordt het verschil terugbetaald. Dit geldt voor de webshop en alle filialen van Paradisio. Echter, wordt hierbij wel het milieu en andere Belgische belastingen meegerekend. Ook kortingen bij concurrenten gelden onder de prijs garantie regel.

De beste huidige acties zijn te vinden op Paradisio Online. Deze acties zijn vaak een maand geldig. Echter, zijn er sommige acties die langer dan een maand geldig zijn. Zorg dus dat je per actie de voorwaarden doorleest, omdat dit per actie verschilt. Blijf dus up-to-date via de website op alle lopende acties, waar wellicht iets tussen zit wat jij zoekt.

Mocht je hier niet kunnen vinden wat je zoekt, is het ook mogelijk om, per categorie de Paradisio folder te bekijken. Elk jaar worden nieuwe folders en catalogi uitgebracht voor baby, barbecue- en lounge, en tuinmeubels.

Als je niet kunt vinden waar je naar opzoek was in de Paradisio folder, dan kun je soortgelijke winkels vinden van deze categorie (Wibra, Tupperware, Neckermann, Maxi Toys, Hema, Gamemania, Broze).

ADVERTENTIE


ADVERTENTIE