Tijdens de black Friday sale zijn heel veel producten scherp in prijs verlaagt. Nu zullen veel van jullie denken: “dat is handig, kan ik lekker veel geld besparen.” Dit klopt, maar black Friday shoppen vergt toch wel wat extra aandacht. Waarom? lees het in deze blog post!

De Black Friday sale

De Black Friday sale is elke vierde Vrijdag van November, een dag na het Amerikaanse thanksgiving feest. Het feest wordt steeds populairder in België, en wordt soms weleens het nieuwe Solden genoemd.

Hoewel de Black Friday sale nog lang niet op dezelfde schaal gevierd wordt als Solden, is het wel een populaire sale. Meer en meer winkeliers doen eraan mee en we zien elk jaar weer een stijging in het aantal black Friday shoppers in de winkelstraten en online.

Ook al is de Black Friday sale vaak vol met scherp afgeprijsde artikelen, is het niet altijd de beste tijd om geld te besparen. We zien steeds vaker mensen die alsnog hoge bedragen uitgeven. Ook al krijgen ze veel meer voor deze hoge bedragen terug, is het soms toch geldverspilling!

online shopping

Wat moet ik kopen tijdens Black Friday?

De Black Friday sale is ideaal om goedkoop producten in te kopen, maar weten wat je moet kopen voordat black Friday begint scheelt vaak toch wat extra geld. Veel mensen die kopen alles wanneer het afgeprijsd is, en dit kan er natuurlijk toe leiden dat je veel meer koopt dan je nodig hebt.

Een van de dingen waar het meeste aandacht aan wordt besteed tijdens de black Friday sale zijn de feest dagen. Kerst en sinterklaas zijn twee feesten die heel snel na black Friday komen. Dit maakt de black Friday sale uiteraard de ideale plek om goedkoop cadeautjes in te slaan voor de feest dagen. Maar, dit is niet het enige wat je tijdens black Friday kan kopen!

Huishoudelijke apparaten, boodschappen en elektronica zijn ook allemaal producten die populair zijn tijdens de black Friday sale. Als je deze producten nodig hebt of als deze kapot zijn gegaan is het zeker waard om ze tijdens de Black Friday sale te vervangen. Boodschappen kunnen ook afgeprijsd zijn, dus wat extra boodschappen inslaan is ook zeker een aanrader.

online shopping black friday

3 bespaar tips voor Black Friday

  1. Maak van tevoren een lijstje
  2. Kijk in de krantjes
  3. Houdt je aan je budget

Maak van tevoren een lijstje

Door een lijstje te maken voordat je gaat shoppen zorg je ervoor dat je niks vergeet. De black Friday sale is er maar voor een dag en het is dus belangrijk om alles van tevoren al te weten. Door een lijstje te maken zorg je er ook voor dat je niet veel te veel onnodige spullen gaat kopen.

Kijk in de krantjes

In de krantjes en folders van alle winkels staan vaak de black Friday sale aanbiedingen al dagen voordat deze beschikbaar zijn. Zo kan je dus alvast plannen en kijken welke producten waar voor een mooie prijs verkrijgbaar zijn.

Folderbode.be heeft alle folders voor je in een plek en maakt het dus nog makkelijker om te profiteren van de Black Friday sale.

Houdt je aan je budget

Dit is misschien wel de belangrijkste tip. Stel een budget voor jezelf op en houd je eraan om te voorkomen dat je teveel uit gaat geven. Als je deze tip combineert met onze andere tips dan weet je zeker dat je optimaal gaat besparen zonder te veel uit te geven!

De Black Friday sale is een ideale gelegenheid om kosten te besparen op de kerst en sinterklaas aankopen, en ook op dingen als wekelijkse boodschappen of huishoudelijke apparaten. Als je wat nodig hebt is het zeker een aanrader om dit tijdens de black Friday sale aan te schaffen, maar het is ook belangrijk om niet te veel te kopen.

Door een budget op te stellen, een lijstje te maken en je aankopen door middel van de folders van verschillende winkels te plannen zorg je voor een geslaagde Black Friday.

Winkelen tijdens de black Friday sale: kan je echt geld besparen?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Post navigation