Di heeft de afgelopen week de eerste black Friday deals van 2019 bekend gemaakt en het belooft weer veel goeds voor het aankomende shopseizoen. Hoewel black Friday in België nog in opkomst is, doen veel winkels al mee. Meer en meer winkels en consumenten beginnen ook mee te doen, en het groeit elk jaar weer als de “nieuwe solden”.

Black Friday 2019

Black Friday is een traditie die vanuit Amerika is overgewaaid. Jaar naar jaar stijgt de populariteit van Black Friday in België, en vele noemen het de nieuwe solden! Hoewel het misschien niet dezelfde plek in ons hart heeft als solden, is het wel de ideale kans om te profiteren van de beste deals. De eerste black Friday aanbiedingen van 2019 zijn bekend gemaakt, en hier zijn er alvast een paar om je in de goede stemming te krijgen!

De Di-Deals van 2019

De Di is een van de eerste winkels die hun black Friday deals van 2019 bekend heeft gemaakt. Hier onder vind je een paar van de beste die we konden vinden.

Tweede aan 50%

De nieuwe Di Folder begint sterk met een actie van “tweede aan 50%” op alle make-up. Deals zoals deze zijn fantastisch omdat ze gelijk een groot assortiment omvatten waardoor je bijna gegarandeerd wordt van een hoge korting tijdens black Friday bij Di.

Vele merken zijn mogelijk bij deze aanbiedingen. Maybelline, Essie en L’oreal vallen met veel van hun producten allemaal onder de “tweede aan 50%” actie bij de Di. Andere bekenden merken die producten hebben die onder deze actie vallen zijn Pronails, April, Nivea, L’Action, Diadermine en Garnier. 

black friday

15 euro korting bij aankopen boven de 45 euro

Op 39 van de grootste merken bij Di ontvang je ook 15 euro korting als je meer dan 45 euro besteed. Dat is al snel 20% korting, soms zelfs meer. In de Di folder doen ze nog redelijk geheimzinnig over welke merken onder deze aanbieding vallen, maar op Di.be kan je de lijst al wel bekijken!

Andere winkels om in de gaten te houden

Er zijn natuurlijk nog veel meer winkels waar tijdens black Friday een heleboel te besparen valt. Ga je echt voor het make-up, dan is de ICI-Paris natuurlijk ook een plek waar je terecht kan. De Black Friday deals van ICI-Paris zijn nog niet bekend, maar de afgelopen jaren hebben ze in ieder geval niet teleurgesteld.

Wil je ook op andere producten besparen tijdens black Friday, dan is de Media Markt natuurlijk een plek die je niet kunt vergeten als het op elektronica aan komt. De Media Markt was een van de eerste winkels in België om mee te doen met Black Friday, en ook dit jaar zijn we ervan overtuigt dat ze niet zullen teleurstellen!

Ben je opzoek naar de beste black Friday deals op je boodschappen, dan zijn het Lidl krantje en de folder van de Makro de ideale plekken om te bekijken. Veel van hun deals zijn nu al bekend en kan je dus ruim van tevoren je aankopen plannen.

Conclusie

De eerste Black Friday deals beginnen langzaam bekend gemaakt te worden en Black Friday 2019 belooft weer een geweldig jaar te zijn met hoge kortingen. Di is een van de eerste winkels die de eerste black Friday aanbiedingen bekend gemaakt heeft, en voor hoge kortingen op make-up is het de ideale plek om te shoppen.

Voor andere producten beginnen er ook al aanbiedingen bekend gemaakt te worden. Zo hebben de Lidl en Macro ook al veel deals aangegeven, en zijn er nog veel meer die er aan komen!

Di Black Friday 2019 – De Beste Deals!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Post navigation