Het is weer bijna zo ver! Black Friday komt eraan en de meeste winkels hebben hun deals al bekend gemaakt op hun website, of in de folders. In dit artikel gaan we een kijkje nemen naar de beste elektronica deals die tot nu toe voor black Friday bekend gemaakt zijn.

Black Friday

Black Friday begint al bijna. Op 29 november is het zo ver en kunnen we weer flink inslaan voor de kerstdagen. Ook al heeft het in België de plek van Solden nog niet ingenomen, begint het er wel steeds meer op te lijken. Black Friday wordt al door vele winkels groots aangepakt en ook dit jaar lijkt het weer een geweldige dag te worden vol koopjes en gezelligheid.

Gereedschap

Voor gereedschap lijkt het erop dat je bij de HUBO moet zijn komende vrijdag. Met hoge kortingen op powertools, boormachines en veel meer elektronisch gereedschap weet je zeker dat je een goede deal kunt scoren. Hierbij bieden ze bij veel gereedschap ook een extra cashback korting aan de kassa wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is.

Witgoed

Bij de Krefel en Eldi kan je dit jaar hoge kortingen scoren op witgoed van diverse merken. Bij de Krefel staat op de voorpagina al een geweldige deal op een Bosch wasmachine met een korting van maar liefst 200 euro. Bij de Eldi zijn er diverse merken al snel in het krantje gespot en korting variëren van 50 euro tot 150 euro en hoger op wasmachines.

Stofzuigers, koelkasten, vaatwassers, magnetrons en nog veel meer verschillende witgoed apparaten zijn sterk afgeprijsd bij deze winkels. De koelkasten zijn bij de Krefel en Eldi heel sterk afgeprijsd en er is maar zat variatie om tussen te kiezen. Het is zeker de moeite waard om even de folders van deze winkels te bekijken voordat black Friday begint om te zorgen dat je niks mist.

black friday

TV en audio

Voor TV en audioproducten kan je ook bij de Eldi of Krefel terecht. Bij de Auchan hebben ze ook redelijk wat TV en audioproducten in de aanbieding. De Auchan is natuurlijk ook een goede plek voor niet-elektronische producten. Een van de hoogste kortingen die wij konden vinden op TV en audio was in de Eldi folder, met tot wel 400 euro korting op TV’s.

Computer, telefoons en gaming

De laatste categorie die we gaan bespreken in dit artikel is computer, telefoons en gaming. Dit is natuurlijk een hele brede categorie maar er zijn dan ook genoeg producten om hierin toe te voegen. De Krefel en Auchan hebben beiden zeer hoge kortingen in deze categorie. 

Bij de Krefel waren de telefoons sterk afgeprijsd met kortingen tot wel 160 euro. Bij de Auchan was het een Lenovo laptop die maar liefst 400 euro afgeprijsd was die de kroon spande. Deze aanbiedingen zijn nog maar het tipje van de ijsberg en er zijn in de diverse winkel folders maar zat aanbiedingen te vinden in deze categorie.

Conclusie

Black Friday begint over enkele dagen en het is altijd nog afwachten of winkels nieuwe aanbiedingen bekend gaan maken. Vele van de aanbiedingen staan al in de folders maar het zou niet de eerste black Friday zijn waar bepaalde winkels ook diverse aanbiedingen enkel in de winkel bekend maken. Shop verstandig en zorg dat je mee kan genieten van de gezelligheid die black Friday met zich mee brengt!

De Beste Black Friday Deals – Electronica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Post navigation